Cadde Demet Akalın takipçilerini 32 yıl öncesine götürdü

Demet Akalın takipçilerini 32 yıl öncesine götürdü

21.09.2022 - 11:20 | Son Güncellenme:

Gerek sosyal medya paylaşımları gerek açıklamalarıyla magazin gündeminden düşmeyen Demet Akalın, takipçilerini geçmişe götürdü. Mankenlikle başlayan kariyerine şarkıcılıkla devam eden Akalın, 1990 yılında verdiği pozu sosyal medya hesabından paylaştı. Ardından günümüzden de bir paylaşım yapan ünlü popçuya yorum yağdı.

Demet Akalın takipçilerini 32 yıl öncesine götürdü

Geçtiğimiz haftalarda Beşiktaş Kulübü'nün kadın taraftar grubu ‘Çarşı Kadın’ın köy okulları projesine destek veren Demet Akalın, Giresun Alucra'daki köy okulunun fotoğraflarını Instagram'da paylaşmıştı. Ünlü isim, kütüphane için takipçilerinden kitap bağışı istemişti.

Haberin Devamı

"NUR İÇİNDE YAT GÜZEL BABAM"

Akalın, paylaşımına; Ders yılı başlarken inşallah daha büyüklerini yaptırmak nasip olsun. Muhtarımız istemese de küçük kütüphanesinin kitapları eksik. Ben defter kalemleri yolluyorum, yardım etmek isteyen olursa diye yazdım. Nur içinde yat güzel babam. Her okumayı söken babamı da duasını eklese bana yeter" notunu düştü. Desteklerinden dolayı iki sınıflık okuma yazma okuluna, ünlü şarkıcının trafik kaza sonucu hayatını kaybeden babası Ali Akalın’ın adını verilmişti.

Demet Akalın takipçilerini 32 yıl öncesine götürdü

"MAYO GÜZELİYDİM"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve paylaşımlarıyla adından söz ettiren Demet Akalın, son paylaşımıyla takipçilerini geçmişe götürdü. Mankenlik yaparak başladığı şöhret yolculuğuna şarkıcı olarak devam eden Demet Akalın, 1990 yılında çekilen fotoğrafına; "Mayo güzeliydim ben be, peh!" notunu düştü.

Haberin Devamı

"BEN FARK GÖREMEDİM"

Ardından aynı kareyi, günümüzde çekilen bir doğum günü videosuyla peş peşe; "1990-2022" diyerek paylaşan Akalın'a yorum yağdı. Yakın arkadaşları ve takipçileri, "O zamanlar başladı sana olan sevgimiz", "Daha doğum gününe var, alemsin", "Maşallah sana yüreğini sevdiğim", "Ne seneler, ne günler, ne hatıralar", "Ben fark göremedim" gibi yorumlar yaptı.

Demet Akalın takipçilerini 32 yıl öncesine götürdü