Bilgi Rehberi DOYA DOYA MODA BANU TEKER kimdir, kaç yaşında? 2022 Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker'in biyografisi

DOYA DOYA MODA BANU TEKER kimdir, kaç yaşında? 2022 Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker'in biyografisi

25.07.2022 - 16:46 | Son Güncellenme:

TV8 kanalının ilgiyle takip edilen yarışması Doya Doya Moda yarışmacıları merakla araştırılıyor. Bu isimlerden biri de Banu Teker. Yarışmada dikkat çeken isimlerden biri olan Banu Teker kimdir, kaç yaşında? 2022 Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker daha önce hangi programdaydı?

DOYA DOYA MODA BANU TEKER kimdir, kaç yaşında 2022 Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Tekerin biyografisi

Her sezon olduğu gibi bu sezon da büyük ilgiyle takip edilen Doya Doya Moda yarışmasına birbirinden hırslı yarışmacılar geldi. bu isimler arasında yer alan Banu Teker izleyici tarafından merak ediliyor. Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker kimdir, kaç yaşında, nereli? soruları araştırılıyor. Peki 2022 Doya Doya Moda yarışmacısı Banu Teker daha önce hangi programdaydı?

Haberin Devamı

DOYA DOYA MODA YARIŞMACISI BANU TEKER KİMDİR?

Banu Teker Doya Doya Moda programının yeni sezon yarışmacılarından biridir. Banu Teker,''Ben moda olmadan yemek yiyemem, su içemem. Hatta nefes bile alamam. Issız bir adada kaybolmuş gibi hissederim. Bu zamana kadar ailemin, arkadaşlarımın ve çevremin prensesiydim. Buraya geldim. Doya Doya Moda'nın ve Türkiye'nin prensesi olacağım. Kızlara sesleniyorum buradan: Yanınızda bir prenses olduğunu hiçbir zaman unutmayan ona göre davranın.'' dedi.

Yazarlar