Gündem 8 dakikada dolu dolu

8 dakikada dolu dolu

29.05.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Ankara’da dün 8 dakikada etkili olan şiddetli yağmur ve dolu nedeniyle bazı caddeleri sokakları, alt geçitleri, ev ve iş yerlerini su bastı. Birikintilerde ilerleyen araçlar arızalandı.

8 dakikada dolu dolu

Başkentte dün öğleden sonra başlayan şiddetli yağmur ve dolu hayatı olumsuz etkilerken, bazı alt geçitleri, ev ve iş yerlerini su bastı. Ankara’nın kalbi Kızılay’da yer alan başta Atatürk Bulvarı olmak üzere bazı cadde, sokak ve alt geçitleri su basarken, 5 Mayıs’ta sel felaketinin yaşandığı Mamak’taki Boğaziçi Mahallesi’nde zabıta, vatandaşlara araçlarını çekmeleri yönünde anons yaptı. Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince büyük gölcüklerin oluşmasını engellemek için rögar kapakları açılırken, geçen hafta yaşanan yağıştan dolayı vatandaşların ve araçların mahsur kaldığı Akay alt geçidinde yine gölcükler oluştu.

Haberin Devamı

Polis yolu kapattı

Keçiören’de, Etlik Caddesi’nde de vatandaşlar araçlarını korumak için üstlerine halı ve karton koydu. Belediye ekipleri suyun tahliyesi için vidanjörlerle çalışma yaptı. Emniyet güçleri, su basan alt geçitlerin bulunduğu bölgelerde yolu trafiğe kapattı. Yollarda uzun araç kuyrukları oluşurken, su birikintisi nedeniyle arıza yapan bazı araçlar, itilerek yol kenarına çekildi. Yağış nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini de su bastı.

8 dakikada dolu dolu

8 dakikada dolu dolu