TeknolojiApple Watch’un Satış Ağı Genişliyor

Apple Watch’un Satış Ağı Genişliyor

21.09.2015 - 10:32 | Son Güncellenme:

Türkiye'ye de uğrayan Apple Watch, şimdilerde ise yeni ülkelerde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Geliştirdiği akıllı saat modellerine ait satış rakamlarını arttırmayı hedefleyen Apple, bu yolda ürünlerini yeni ülkelerde görücüye çıkarmaya...

Apple Watch’un Satış Ağı Genişliyor

Türkiye'ye de uğrayan Apple Watch, şimdilerde ise yeni ülkelerde satışa sunulmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde... Geliştirdiği akıllı saat modellerine ait satış rakamlarını arttırmayı hedefleyen Apple, bu yolda ürünlerini yeni ülkelerde görücüye çıkarmaya devam ediyor. Avrupa semalarında satış ağını genişleten firma, şimdilerde ise İrlanda, Avusturya ve Danimarka ülkelerinde saatlerini görücüye çıkaracak. Fiyat konusunda da net bilgilerin elimize ulaştığını söyleyebiliriz.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre 38 mm boyutundaki Sport model Apple Watch, Avusturya'da 399€, Danimarka'da yaklaşık 420€, İrlanda'da ise 429€ karşılığında satın alınabilecek. Daha pahalı model olarak anılan 42 mm boyutundaki Sport versiyon ise Avusturya'da 449€, Danimarka'da yaklaşık 470€ ve İrlanda'da 479€ etiket fiyatları ile raflardaki yerlerini alacak. Ülkemizde de yüksek bir satış fiyatına sahip olan Apple Watch, alınan karar neticesinde 3 Avrupa ülkesinde daha satışa çıkmış olacak. Açıkçası bu genişleme politikasından sonra ürünlere dair satış rakamlarının artması bekleniyor. Yeni bir haber paylaşılırsa aktarmış olacağız, gözünüz bizde olsun.