TeknolojiApple Park'ın son hali 4K görüntülerle gözler önüne serildi

Apple Park'ın son hali 4K görüntülerle gözler önüne serildi

01.05.2017 - 10:32 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni ana binası olacak Apple Park'ın son durumunu gösteren yeni görüntüler yayınlandı. Drone ile çekilen 4K görüntülerde Apple Park'taki inşaat işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiği görülüyor.

Apple Parkın son hali 4K görüntülerle gözler önüne serildi

Apple çalışanlarının Nisan ayından itibaren Apple Park'a taşınacağını daha öncesinde sizlere aktarmıştık. Şimdi ise bir YouTuber drone ile çekilmiş 4K kalitede yeni inşaat görüntüleri yayınladı. Video, inşaatin son halini gözler önüne seriyor ve Apple Park'a oldukça yukarıdan göz atmamıza olanak sağlıyor.

Haberin Devamı

Matthew Roberts adlı kişi Apple Park'ta yapılan çalışmaları, Steve Jobs Tiyatrosunu, geniş otoparkı, güneş paneli çatısını gösteren 4K bir video yayınladı. Roberts'in YouTube'ta yayınladığı videoda uzay gemisini andıran kampüsün çatısına güneş paneli yerleştirme işleminin nerdeyse tamamlandığı görülüyor.

12 binden fazla çalışanın kampüse taşınması altı aydan uzun sürecek. Binaların ve park alanlarının inşasına yaz boyunca devam edilmesi planlanıyor. Kampüsün 260.000 metrekare yer kaplayan halka şeklindeki ana binasının tamamı, dünyanın en büyük kavisli cam panelleriyle kaplı. Apple’a ve dünyaya yaptığı kalıcı etkiyi onurlandırmak amacıyla, Apple Park’taki konferans binasına Steve Jobs Theater adı verilecek. Bu yılın ilerleyen günlerinde açılacak olan 1.000 kişilik oditoryum 6,1 metre uzunluğunda, 50 metre çapında cam bir silindirden oluşuyor.

Haberin Devamı

İnşaat işlemlerinin tüm hızıyla devam ettiği binanın videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.