SkorerKonuk Evi hizmette!

Konuk Evi hizmette!

08.01.2009 - 01:45 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de uzun bir dönem kulüp binası olarak kullanılan, kulübün bütün idari birimleri Şükrü Saracoğlu Stadı’na taşındıktan sonra hazırlanan projeyle konuk evine dönüştürülen tesis törenle hizmete açıldı

Konuk Evi hizmette

Fenerbahçe Burnu’nda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi’nin açılışına, binayı yönetim kurulu üyesi olduğu 1996 yılında yaptıran, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım karşısında iki kez aday olup başkanlık seçimini kaybeden Vefa Küçük de katıldı. Yapımı 8 ayda tamamlanan iki katlı Fenerbahçe Spor Kulübü Konuk Evi’nde, 18’i standart 6’sı suit olmak üzere toplam 24 oda, kafeterya ve kahvaltı salonu yer alıyor. Sarı-lacivertli kulüp tesiste, yurt dışından gelen misafirleri ve yeni transfer edilen sporcuları, Avrupa kupası mücadelesi yapan amatör şubelerin rakiplerini konuk edecek. İhtiyaç duyulması halinde, amatör şubeler konuk evini kamp merkezi olarak da kullanabilecek.
60 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek kapasitedeki tesis, konaklamak için gelen müşterilere oda-kahvaltı konseptini içeren bir butik otel hizmeti sunmayı da amaçlıyor.

Yazarlar