Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı

Son dakika Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı haber sayfamızda...

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.198 çalışma ve sosyal güvenlik bakanı haberi bulunmuştur.
İstanbul'da Yatırım Danışma Konseyi’nin 10. Toplantısı! Sonuç bildirgesi yayınlandı
İstanbul'da Yatırım Danışma Konseyi’nin 10. Toplantısı! Sonuç bildirgesi yayınlandıYatırım Danışma Konseyi’nin 10. Toplantısı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Dolmabahçe Çalışma Ofisi’nde gerçekleşti. 13 ülkeden enerji, otomotiv, teknoloji, varlık yönetimi, finansal hizmetler, ulaşım ve telekomünikasyon sektörlerinden şirketlerin katıldığı toplantıda sonuç bildirgesi yayınlandı.
28.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan: İşsizlik oranı son 15 aydır tekli hanelerde
Bakan Işıkhan: İşsizlik oranı son 15 aydır tekli hanelerdeÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 'İşgücü Uyum Programı' hakkında bilgi vererek, "Ev hayatı ile iş hayatını uyumlaştırmada sıkıntı yaşayan vatandaşlarımıza yönelik, kendilerini çalışma hayatına katmayı hedefleyen, niteliği itibariyle tarihimizde ilk kez uygulanan bir modeli hayata geçirdik. Böylece, üniversite öğrencileri esnek ve part time çalışabileceklerdir" dedi.
27.09.2024Gündem
OKULLARA 30 BİN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI 2024 başvuru başladı mı? 30 bin temizlik personeli alım başvurusu nasıl yapılır, kadrolu mu, hangi illere alım yapılacak?
OKULLARA 30 BİN TEMİZLİK GÖREVLİSİ ALIMI 2024 başvuru başladı mı? 30 bin temizlik personeli alım başvurusu nasıl yapılır, kadrolu mu, hangi illere alım yapılacak?Okullara 30 bin temizlik personeli alımı başvuru tarihi ve şartları yakından takip ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, okullara 30 bin temizlik personeli alımı yapılacağını açıkladı. Çalışmalara başlandığını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan MEB'e 30 bin temizlik işçisi alımı hakkında "Koşullarını işbirliği içerisinde valiliklerimiz belirliyor." dedi. Peki, Okullara 30 bin temizlik görevlisi alımı ne zaman, şartları neler, hangi illerde alım yapılacak? İşte, 30 bin temizlik personeli alımı başvuru tarihi hakkında bilgiler...
26.09.2024Bilgi Rehberi
İşgücü Uyum Programı harçlığında artış yolda! Temizlik personeli alımı için MEB’e 30 bin kontenjan
İşgücü Uyum Programı harçlığında artış yolda! Temizlik personeli alımı için MEB’e 30 bin kontenjan Okulların hijyen sorununun çözümüne yönelik adım atıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin’in CNN Türk’te haftasonu katıldığı programda “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz ve Çalışma Bakanımızla birlikte tekrar değerlendirdik. Pazartesi itibarıyla Çalışma Bakanlığı tam zamanlı 30 bin ilave personel istihdam hakkı sunacak” açıklamasının ardından, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan dün itibarıyla MEB’e 30 bin kontenjanı verdiklerini duyurdu.
24.09.2024Ekonomi
'İşgücü Uyum Programı ücretini artırmak için çalışma yapıyoruz'
'İşgücü Uyum Programı ücretini artırmak için çalışma yapıyoruz'Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İşgücü Uyum Programı kapsamında günlük verilen 566 liralık ücretin artırılması noktasında çalışma yaptıklarını söyledi.
23.09.2024Ekonomi
30 bin temizlik personeli işe alınacak! Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...
30 bin temizlik personeli işe alınacak! Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...Milli Eğitim Bakanlığı okullardaki temizlik sorunu için harekete geçti. 30 bin personel alınacak, başvurular bugün başlıyor. Maaş kaç lira olacak? Şartlar neler? İşte detaylar...
23.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan: Gazilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını SGK karşılayacak
Bakan Işıkhan: Gazilerin tekerlekli sandalye ihtiyacını SGK karşılayacakÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, “Gazilerimizin ihtiyaç duyduğu özellikli yüksek fonksiyonlu akülü tekerlekli sandalyeleri, Sosyal Güvenlik Kurumumuz aracılığıyla karşılayacağız” dedi.
19.09.2024Ekonomi
Sakarya'da makarna fabrikasında patlama meydana gelmişti... 7 şüpheli ifadeye çağrıldı
Sakarya'da makarna fabrikasında patlama meydana gelmişti... 7 şüpheli ifadeye çağrıldıSakarya'nın Hendek ilçesinde 1 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı makarna fabrikasındaki patlamaya ilişkin aralarında fabrika sahipleri ve yöneticilerinin de bulunduğu 7 şüpheli ifadeye çağrıldı.
18.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı kabul etti
Bakan Işıkhan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı kabul ettiÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın'ı kabul etti.
18.09.2024Gündem
100 bin yeni istihdam için iş birliği protokolü
100 bin yeni istihdam için iş birliği protokolüÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) arasında nitelikli işgücü yetiştirilmesine yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Bakan Vedat Işıkhan, "Bu iş birliği ile önümüzdeki dönemde TİSK’e üye iş yerlerinde 100 bin yeni istihdam oluşturmayı hedefliyoruz" dedi.
17.09.2024Ekonomi
‘Tekno vize’yle merkez Türkiye
‘Tekno vize’yle merkez TürkiyeTürkiye’de start-up girişimi kurmak isteyen yabancılara 3 yıla kadar çalışma izni sunan Türkiye Tech Visa Programı tanıtıldı. Bakan Kacır programın Türkiye’nin küresel bir teknoloji merkezi olması yolunda mihenk taşı olduğunu söyledi
17.09.2024Ekonomi
Erdoğan'dan yapay zeka ürünü 'Boykot' şarkısı ile Filistin'e destek
Erdoğan'dan yapay zeka ürünü 'Boykot' şarkısı ile Filistin'e destekCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" adlı şarkıyı paylaşarak Filistin'e destek verdi. Boykot çağrısıyla ilgili peş peşe paylaşımlar yapıldı.
16.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan: "Amacımız rekabetçi bir yatırım ortamı sağlamak"
Bakan Işıkhan: "Amacımız rekabetçi bir yatırım ortamı sağlamak"Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Türkiye Tech Visa programı ile Türkiye'de start-up girişimi kurmak isteyen yabancılara, hızlandırılmış ve istisnai usule tabi çalışma izni süreçleri sunacaklarını ve ilk başvuruda 3 yıla kadar çalışma izni düzenleyeceklerini belirterek, "Bu sayede bürokratik süreci kısaltarak hızlı işleyen bu sektörün ihtiyacını karşılayan idari bir süreç işleteceğiz." dedi.
16.09.2024Ekonomi
İTO'dan çalışma hayatına ilişkin talep ve beklentiler
İTO'dan çalışma hayatına ilişkin talep ve beklentilerİTO Başkanı Avdagiç, “Kısa çalışma ödeneğinin ekonomik şartlardan dolayı istihdamını koruması gereken firmalar için etkin olarak kullanılması konusunda daha esnek bir yaklaşım beklentisi içinde olduğumuzu belirtmek isterim” dedi.
16.09.2024Ekonomi
Son dakika! Sakarya'daki fabrika patlamasından acı haber! Ölü ve çok sayıda yaralı var...
Son dakika! Sakarya'daki fabrika patlamasından acı haber! Ölü ve çok sayıda yaralı var...Sakarya'nın Hendek ilçesinde faaliyet gösteren makarna fabrikasında meydana gelen patlama anı çevredeki güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Yapılan çalışmalar sonrası bir kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Hayatını kaybeden işçinin kimliği belirlendi. Öte yandan patlamayla ilgili soruşturma başlatıldı.
16.09.2024Gündem
1 milyondan fazla kişi İŞKUR ile işle buluştu
1 milyondan fazla kişi İŞKUR ile işle buluştuÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İŞKUR'un yılbaşından itibaren işe yerleşmesine aracılık ettiği kişi sayısının 1 milyonu aştığını bildirdi.
15.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan: Gazze'deki zulme en güçlü sesi Cumhurbaşkanımız çıkardı
Bakan Işıkhan: Gazze'deki zulme en güçlü sesi Cumhurbaşkanımız çıkardıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bölgedeki huzur iklimine vurgu yaparak, “Bizim teröre kurban edecek tek bir insanımız, kaosla, kargaşayla, huzursuzlukla kaybedecek vaktimiz yok” dedi.
13.09.2024Haberler
Bakan Işıkhan: Gazze'deki zulme en güçlü sesi Cumhurbaşkanımız çıkardı
Bakan Işıkhan: Gazze'deki zulme en güçlü sesi Cumhurbaşkanımız çıkardıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bölgedeki huzur iklimine vurgu yaparak, “Bizim teröre kurban edecek tek bir insanımız, kaosla, kargaşayla, huzursuzlukla kaybedecek vaktimiz yok” dedi.
13.09.2024Gündem
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attık
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attıkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Terörle, destekçiliğiyle, sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında devlet olarak bu şehri, kan dökmeyi, kaosu ve halk düşmanlığını kendine siyasi ilke edinmiş terör odaklarının merhametine terk etmeyeceğiz" dedi.
13.09.2024Haberler
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attık
Bakan Işıkhan: 16 belediyeye 25.7 milyon lira ceza adımını attıkÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan "Terörle, destekçiliğiyle, sosyal medya ve algı belediyeciliğiyle günü kurtarmaya çalışanlar karşısında devlet olarak bu şehri, kan dökmeyi, kaosu ve halk düşmanlığını kendine siyasi ilke edinmiş terör odaklarının merhametine terk etmeyeceğiz" dedi.
13.09.2024Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AYM'deki yemin törenine katıldıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Anayasa Mahkemesi (AYM) üyeliğine seçilen Metin Kıratlı'nın yemin törenine katıldı.
11.09.2024Gündem
İşgücü Uyum Programı'na yaklaşık 359 bin başvuru yapıldı
İşgücü Uyum Programı'na yaklaşık 359 bin başvuru yapıldıÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, İşgücü Uyum Programı'na (İUP) 29 Ağustos'tan bu yana 358 bin 937 kişinin başvurduğunu bildirdi.
11.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan'dan işsizlik rakamlarına ilişkin açıklama
Bakan Işıkhan'dan işsizlik rakamlarına ilişkin açıklamaÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan, "İş gücümüz bir önceki aya göre 123 bin kişi artarak, 35 milyon 879 bin kişiye yükseldi." ifadelerini kullandı.
10.09.2024Ekonomi
Bakan Işıkhan, Mardin'de ziyaretlerde bulundu
Bakan Işıkhan, Mardin'de ziyaretlerde bulunduÇalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, Mardin'de barış yemeğine katıldı, çeşitli ziyaretler yaptı.
7.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail'in Batı Şeria'daki işgal karşıtı sivil bir protestoya karşı yaptığı barbarca müdahaleyi lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımız Ayşenur Ezgi Eygi'ye Allah'tan rahmet niyaz ediyorum” dedi. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.