FenerbahçeAlex tekrar Kadıköy'de

Alex tekrar Kadıköy'de

19.04.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Alex de Souza yarınki Bursaspor maçını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izlemeyi planlıyor.

Alex tekrar Kadıköyde

Alex de Souza yarınki Bursaspor maçını Şükrü Saracoğlu Stadı’nda izlemeyi planlıyor. Hayatını anlatan belgesel film çekimi için İstanbul’da bulunan Brezilyalı, geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe Ülker Maccabi maçını Ülker Sports Arena’da izlemişti. Alex, yarın da eski takımını izlemek için Kadıköy’e gidiyor.

Haberin Devamı

Bunun için Passolig başvurusu yapan eski Fenerbahçeli futbolcunun Bursa maçını localardan birinde izlemesi planlanıyor. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra ilk kez Saracoğlu’na gidecek Brezilyalı, statta yapmayı planladığı belgesel çekimi içinse yönetimden izin alamamıştı.

10’ların buluşması

Belgesel çekimi nedeniyle İstanbul’da bulunan Fenerbahçe’nin eski 10 numarası ve kaptanı Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin bugünkü 10 numarası Diego Ribas ile bir araya geldi. Instagram hesabından fotoğraflarını paylaşan Alex, “10 numara! Başarılar Diego” mesajını yayınladı.

KEŞFETYENİ
Fenerbahçe maçı sonrası çıldırdı! 'Halı sahada takıma almam'
Fenerbahçe maçı sonrası çıldırdı! 'Halı sahada takıma almam'

Cadde | 14.03.2025 - 08:56

Ünlü oyuncu Barış Kılıç, Fenerbahçe - Rangers maçı sonrası çılgına döndü. Penaltılarda kaybedilen maç sonrası peş peşe paylaşım yapan Barış Kılıç, Fenerbahçe'den 3 futbolcuyu hedef aldı.

Yazarlar