Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Menü
Giriş
MİLLİYET ANA SAYFA
Astroloji
Sağlık
Güzellik
Yazarlar
Gündem
Dünya
Ekonomi
UzmanPara
Anasayfa
Borsa
Döviz
Altın
Skorer
Anasayfa
Canlı Skor
Fikstür
Puan Durumu
Cadde
Pembenar
Yazarlar
Milliyet Tv
Astroloji
Seçim Sonuçları
Son Depremler
Tümü
Milliyet Çocuk
Oyun
Eğitim
Kültür Sanat
Milli Piyango
Yerel Haberler
Pazar
Ege
Gazete Arşivi
Milliyet Executive
Milliyet Arkeoloji
Milliyet Mimarlık
Resmi İlanlar
Bize Ulaşın
Künye
Reklam
Üyelik
© Copyright 2025 Milliyet.com.tr | Giriş Yaptığınız taktirde kullanım koşullarını ve gizlilik politikasını kabul etmiş olursunuz.
Yaşam
Taş gibi yoğurdun malzemesi dolaptaymış! 5 litreye 1 kaşık yetiyor
Lekeyi daha da yayıyor! Deterjan ve suyun çıkmayan izi için kesin çözüm
Mağazadaki kıyafetlere nişasta serpiyorlarmış! Giymeden önce mutlaka yıkayın
Magnezyum tartışması ikiye böldü! Hapı yetmedi: Sabah göbeğe, akşam ayağa fısfıslıyor
Böylesi anca filmlerde olur! Sıfır eğitimle 16 yaşında uçak kaçırdı, nerede bilinmiyor
Kıyır kıyırlığı dillere destan, çay yanında lüp lüp gidiyor! Yumuşacık Van pastası tarifi
Birçok kişi, çayın yanında tüketebileceği hem pratik hem de lezzetli bir yiyecek arıyor. İşte dillere destan lezzetiyle Van pastası tarifi.
'Eco' modu her zaman tasarruflu değilmiş! Herkesin düştüğü tuzak, bir ayarı var
Ev aletlerinin popüler eko modunun genel olarak, enerji tasarrufu yaptığını düşünürüz. 'Ekonomi' kelimesinin kısaltması olan 'Eco' modu, genellikle çamaşır makinesi, bulaşık makinesi ve kurutma makinelerinde bulunur. Peki, bu ayar her zaman tasarruf mu sağlıyor?
Para verip de fesleğen almayın! Yemekler şenlenecek, üstelik topraksız yetişiyor
Fesleğen, mutfaklarımızın vazgeçilmez aromatik bitkilerinden biridir. Bu bitki, hem sağlıklı hem de lezzetli bir seçenektir. Pek çok kişi fesleğeni yemeklere katmak için market, bakkal, manav veya pazardan alışveriş yapar. Ancak evinizde toprağa bile ihtiyaç duymadan fesleğen yetiştirebilirsiniz.
Her tanesi inci gibi kalacak! Pilav böyle saklanırsa 24 saat kıvamı değişmiyor
Pirinç pilavı, mutfağımızın en sevilen yemeklerinden biridir. Tane tane dökülen, mis gibi tereyağı kokan bir pilav yapmak ustalık ister. Ancak onu saklamak da yapımı kadar önemli. Eğer pilavınız birkaç saat içinde lapa oluyorsa, böyle saklamalısınız.
Erzurum'u sarsan 4.3'ün bir anlamı var! 37 yılda 3 kez kırıldı: 'Yedisu da etkileyebilir'
Erzurum, dün yaşanan 4.3’lük küçük depremden olumsuz etkilenmedi. Ancak tarih boyunca şehrin altından ve yakınından geçen fayların ürettiği depremler, binlerce kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Üstelik tarihte ilk, belki de son kez yaşanan olaylar da Erzurum’da kayda geçmişti. Gökyüzünden ekmek yağan, enkaz başında hayatta kalma mücadelesinde bir de kurtlardan korunan Erzurumlular için 4.3’lük depremin de anlamı var. Doç. Dr. Bülent Özmen anlattı.
Genç yaşta kalpten mi gidiyoruz? Korku büyük, cevap net: 'Artması kaçınılmaz olur'
Son zamanlarda pek çok kişiden gençlerde kalp krizi ölümlerinde artış yaşandığına dair söylemler çığ gibi büyüdü. Söz konusu bu iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyleyen Sağlık Bakanlığı, geçtiğimiz gün Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerini yayınlayarak, “Gençlerde kalp krizinden ölüm hızında 2011-2023 yıllarında kayda değer bir farklılık yok” açıklamasını yaptı. Yani resmi veriler de artışı desteklemiyor. Peki sahada çalışan kardiyologlar, bu iddiaları nasıl yorumluyor?
Şef Mehmet Yalçınkaya öve öve bitiremedi! 'Bu çorba çocukluğumdaki ilaç'
MasterChef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, çocukluğundan beri tükettiği, hasta olanların ise mutlaka tüketmesi gerektiğini belirttiği bir çorba var. Öyle ki, tüketenleri 2 gün içerisinde zımba gibi yapıyormuş. İşte kızılcık tarhanası çorbasının etkileri.
Sevilmeyen kıyma kokusunu şıp diye bastırıyor! Tek baharatla sorun çözülecek
Köfteden makarnaya, dolmadan böreğe kadar pek çok yemekte kullanılan kıyma her tarife lezzet katar. Ancak bazı kişiler için kıymanın kendine has kokusu oldukça rahatsız edici olabilir. Kıymalı yemek pişirirken kokuyu tamamen bastıracak bir baharat mevcut.
Dışı çıtır, içi yumuşacık! Dondurulmuş patates için taktik belli, fırında da oluyor
Patates kızartması, mutfakların en sevilen yiyeceklerinden biridir. Dışı çıtır, içi yumuşacık, altın sarısı bir kızartmaya kim hayır diyebilir ki? Ancak herkesin bildiği gibi taze patatesleri soyup doğramak, yıkamak ve kurutmak gibi aşamalar yorucu olabiliyor. Dondurulmuş patatesler mutfağın kurtarıcısı oluyor. Çıtırlığını kaybetmeden ve lezzetli bir şekilde pişirmek için bunlara dikkat edin.
Kadir Ezildi'den kirli, isli duvarı ağartan tüyo! Yarışmada uyardı: 'Tersini çevirin'
Temizlik dendiğinde akla ilk gelen isimlerden biri olan Kadir Ezildi, "Temizlik Benim İşim" programında her köşeyi pırıl pırıl yapmasıyla ünlü. Onun titizliği ve pratik temizlik yöntemleri sayesinde birçok kişi, ev temizliğinde daha etkili sonuçlar almaya başladı. İşte Kadir Ezildi'den duvar silme tüyoları.
Türklerin ilk mayası! Ekmek ve yoğurdun en leziz hali: Nohutu köpürtmek yetecek
Eski Türklerde ekmek ve yoğurt yapımında kullanılan nohut mayasının nasıl üretildiğini ve nohut mayası ile nasıl yoğurt mayalandığını merak ettiniz mi? Eğer en lezzetli ve sağlıklı ekmek, yoğurt ve mayayı evde yapmak isteyenlerdenseniz haberimiz tam da size göre. Detaylar haberimizde!
Revaniyi sevmeyene sevdirecek tarif! İrmik bile kullanılmıyor, çaya kadar hazır
Şerbetli tatlılar denince akla ilk gelen lezzetlerden biri olan revani, irmiksiz de yapılabiliyor. Her an evde irmik olmayabilir. Bu nedenle revani yapmaktan vazgeçtiyseniz size irmiksiz revani tarifi verebiliriz. Yumuşacık dokusu, şerbeti tam kıvamında çeken keki ve hafif lezzetiyle irmiksiz revani diğer adıyla yoğurt tatlısı, pratik bir şekilde hazırlanıp tatlı severlerin favorisi olabilir. Peki bu tatlı nasıl yapılıyor?
Yazarlar
Nilüfer Pazvantoğlu
2023 yazının saç modası
Yeşim Mutlu
POLVO’dan alışılmışa başkaldırı
Seray Küçük
Ayna misali
Tuğçe Çalışkanerler Ercan
Nefesin düşünceye etkisi
KİFDER'den mesaj var
Nur Demir
Kuantum dolanıklık: Ya hayır söyle ya da sus!
Asuman Korugan
İşletme Kibri
Yeni lezzetler
Güney Güneyan
Suçun Oluşumu
Tuvana Eroltu
Yeni nesil eğitimler rehberi
Begüm Kılıç
Bir kap mutluluk!
Betül Altınbaşak
Kendime yolculuk
Esra Karaosmanoğlu
İkinci yarıyı daha iyi oyna
Melis Güvenç
'Yeni isimlere yatırım yapıp yeni yüzler keşfetmek istiyoruz'
Arzu Bıyıklıoğlu
Olumlu düşünmenin arkasındaki gerçekler
Esra Kemer
Mülakatlarda işten ayrılma sebepleri nasıl anlatılır?
En Çok Okunan Haberler
Kül bulutunu sigara dumanı sandılar, 4 motoru da durdu! 'Uçakta en uzun süzülme'
İçeri batan kıl 14 ay yatalak etti! 9 kez süründüren ameliyat, milyonları etkiliyor
Pişirme derdi olmadan hazırlanan pudingler! Tatlıya doyuruyor, şipşak karıştırın
Tuvalette su harcamaya elveda! Fransız tesisatçı buldu, bu filtre tasarrufun babası