Gündem9 ilde gözaltına alınan 30 kişinin 13'ü tutuklandı

9 ilde gözaltına alınan 30 kişinin 13'ü tutuklandı

03.10.2016 - 11:32 | Son Güncellenme:

Amasya merkezli 9 ilde gerçekleştirilen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda adliyeye sevk edilen 30 zanlıdan 13'ü tutuklandı.

9 ilde gözaltına alınan 30 kişinin 13ü tutuklandı

Amasya Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince FETÖ/PDY'ye yönelik Amasya, Ankara, Kayseri, Konya, Samsun, İzmir, Çorum, Sivas ve Ordu'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen 30 zanlı ilk olarak savcıya ifade verdi. Şüphelilerden 7'si savcılık kararıyla serbest bırakıldı.

Haberin Devamı

Tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilen 23 zanlıdan 13'ü tutuklandı, 10'u ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Amasya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında "terör örgütüne üye olmak, örgüte finans sağlamak, kamu kurumu aleyhine dolandırıcılık" suçlarından haklarında gözaltı kararı verilen 37 şüpheliden 30'u gözaltına alınmış, 7 şüpheli ise adreslerinde bulunamamıştı.

KEŞFETYENİ
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi
Sinirlerine hakim olamadı! Seyircisine sert tepki gösterdi

Cadde | 20.04.2025 - 10:29

'Çalkala', 'Pırlanta', 'Nazar', 'Ders Olsun', 'İntikam', 'Gölge' gibi şarkılarıyla hafızalara kazınan şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz akşam Nevşehir'de sahne aldı. Mekanda sigara içenlere tepki gösteren ünlü şarkıcının o halleri gündem oldu.