13.09.2016 - 10:55 | Son Güncellenme:
AA/İHA
Samsun'da bir genç tartıştığı ağabeyini bıçaklayarak öldüren genç, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.
ARABAYI STOP ETTİRDİ DİYE ÖLDÜRDÜRDÜ
Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, otomobili süremediği için tartıştığı kardeşini öldürdüğü iddia edilen ağabey tutuklandı.
Zanlıların ifadelerini alan polis ekipleri, Murat Ağırman'ın kanser olan ve hastalığı nedeniyle bir süre önce cezaevinden tahliye edilen Cengiz Ağırman tarafından, kendisine ait otomobili "stop ettirdiği" için çıkan tartışma sonucu öldürüldüğünü tespit etti.
Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanan 2 ağabey, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildi. Bu arada, zanlılardan Cemal Ağırman'ın adli tıp birimine getirilişi sırasında ağladığı görüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan Cengiz Ağırman tutuklandı, Cemal Ağırman ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Murat Ağırman, 11 Eylül'de, tartıştığı 2 kişi tarafından bıçakla yaranmış, kaldırıldığı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde hayatını kaybetmişti.
AA/İHA
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.