Güzellik Kışın kabaran saçlar için 5 çözüm

Kışın kabaran saçlar için 5 çözüm

29.11.2019 - 15:43 | Son Güncellenme:

Kış aylarında saçımızı hangi şekle sokarsak sokalım dışarı çıktığımızda maalesef saçımız donuyor ve kabarıyor. İşte kışın saçların kabarmasını önlemenin yolları...

Kışın kabaran saçlar için 5 çözüm

Kış aylarında saçımızı hangi şekle sokarsak sokalım dışarı çıktığımızda maalesef saçımız donuyor ve kabarıyor. Bu görüntü kişiyi bakımsız ve uğraşılmamış bir görüntüye sokabilir. İşte kışın saçların kabarmasını önlemenin yolları...

Haberin Devamı

1. Kendisinin kurumasına izin verin

Saçlarınızı kurutmak yerine kendi halinde kurumaya bırakın. Kış aylarında ıslak saç ile beklemek zor olacağından kurutma makinesinin soğuk ayarını kullanarak saçlarınızı kurutabilirsiniz.

2. Ilık su tercih edin

Ilık su ile yıkanıp, saçınızı soğuk su ile durularsanız kabarmayı önleyebilirsiniz.

3. Ahşap taraklar kullanın

Plastik taraklar saçınızın daha çok kabarmasına neden olacağından ahşap taraklar kullanarak saçınızın elektriklenmesini önleyin.

4. Serum desteği

Saçınızın kabarmaması için duştan sonra saçınızı ağırlaştırmanız gerekir. Bu neden ile kabarma önleyici krem ve serumlardan yararlanabilirsiniz.

5. El kremi hilesi

Az miktarda el kremini elinize uyguladıktan sonra saçınıza da sürmek saçınız gün içersinde kabardığında pratik yolla kontrol etmenize yardımcı olur.

Haberin Devamı

Yazarlar