R

Tamamlayıcı Sağlık Sigortasının hayatınıza katacağı 4 kolaylık

KAYDIR 6657A1DD-6E78-429E-89FB-338B6D446723 Created with sketchtool.

Sağlığın ne kadar önemli olduğunu bir kere daha anladığımız bugünlerde, doğru tanı ve tedavi için en iyi şartlara sahip olmayı istemek hepimizin en doğal hakkı. Ancak söz konusu özel hastaneler olunca maddi nedenler yüzünden tanı ve tedavimizi ertelemek zorunda kalabiliyorduk. Neyse ki Tamamlayıcı Sağlık Sigortası sayesinde bu durum ortadan kalkıyor. Peki, Tamamlayıcı Sağlık sigortası başka ne gibi kolaylıklar sağlıyor? Hep birlikte inceleyelim…

Özel Sağlık Sigortasına uygun bir alternatif

Özel Sağlık Sigortası daha geniş bir kapsama sahiptir ve sigorta sahibinin sigortalı olduğu süre boyunca aniden gelişen ya da devam eden sağlık problemlerinin detaylı bir şekilde tanı ve tedavi edilebilmesi için kapsamlı bir ödeme planına sahiptir. Tanı ve tedavisini özel hastanelerde yaptırmak isteyen SGK’lıları düşünerek tasarlanan Tamamlayıcı Sağlık Sigortasında ise SGK anlaşmalı özel hastanelerde SGK’nın karşılamadığı veya ücret limitlerini aşan tedavi giderleri karşılanır. Böylelikle sigorta sahibinin en iyi şekilde sağlık hizmeti alması sağlanır.

Online sağlık hizmeti desteği

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, genel olarak ayakta tedavi kapsamında yılda 10 vaka ile sınırlıdır. Bu kapsamda; doktor muayenesi, röntgen, laboratuvar tetkikleri ve ileri tanı yöntemlerine ait giderler yüzde 100 karşılanır. Yatarak tedavilerde ise 24 saatten az olmamak şartıyla yatış ve tedavi masrafları ile birlikte acil durumlardaki harcamalar kapsam dahilindedir. Bunun yanı sıra sigorta sahibi, dilediği zaman uzman doktorlar, diyetisyenler ve psikologlardan sınırsız olarak online hizmet desteği alabilir.

Çocuklara özel güvence

18 yaşından küçük çocukların sağlık güvencesi, Genel Sağlık Sigortası (GSS) ile devlet tarafından sağlanır. Bu güvence kapsamında 18 yaşından küçük çocuklara özel tek başına Tamamlayıcı Sağlık Sigortası  yaptırılabilinir. Yeni doğan bebeklere ise sigorta poliçesinin düzenlenmesi için bebeğin 15 günlük olması yeterlidir.

Türkiye’nin önde gelen özel hastanelerinde geçerli 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, Türkiye’nin önde gelen özel sağlık kuruluşlarını da kapsayan geniş bir ağa sahiptir. Sigorta sahibi, sigorta hakkını İhtiyacına göre belirleyeceği sadece iki farklı anlaşmalı kurum ağında değerlendirebilir.

Aksigorta Tamamlayıcı Sağlık Sigortası için özel anlaşma yapılan tüm sağlık kurumlarında yılda 10 defa kullanım hakkınız ile yüzde 100 olarak hizmet alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız