Cadde "Bu ödül teneke"

"Bu ödül teneke"

17.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

İstanbul Aydın Üniversitesi öğrencilerinin ödül verdiği Ayşe Hatun Önal, “Bu ödül normalde teneke ama binlerce öğrenci tarafından seçilmek onur verici” dedi

Bu ödül teneke

İstanbul Aydın Üniversitesi ‘11. İletişim Ödülleri’, önceki akşam Florya kampüsünde yapılan törenle sahiplerini buldu. Törene öğrencilerin oylamasıyla ‘Yılın Enleri’ ödülünü alan Kenan İmirzalıoğlu, Ayşe Hatun Önal, Erol Evgin, Cihan Canova, Melike İpek Yalova ve Nevra Serezli gibi çok sayıda sanatçı katıldı. Etkinliğe, son albümü ‘Çak Bir Selam’la ‘Yılın En Popüler Şarkıcısı’ ödülünü alan Ayşe Hatun Önal damgasını vurdu. Ödülünü almak için sahneye çıkan Önal, “Aldığım bu ödül normalde bir teneke parçası ama benim için anlamı çok büyük. Binlerce öğrenci tarafından seçilmek çok onur verici” dedi.

Aşk sorusu kaçırdı
Tören sonrası gazetecilerin karşısına geçen şarkıcı, bir ay sonra yeni bir single çıkaracağını söyledi. Özel hayatıyla ilgili sorulara Önal, “Bunlar benim için hem getirisi, hem götürüsü olan sorular” derken, eski sevgilisi Cem Yılmaz’ın adını duyunca, “Demek ki başka bir soru kalmadı” diyerek röportajını noktaladı.