Cadde ‘Ada doğdu evim, yuva oldu’

‘Ada doğdu evim, yuva oldu’

12.05.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Berna Laçin, katıldığı etkinlikte, “İlk 5 yıl çocuğumuz yoktu. Geriye baktığımda evimiz ekmek kokmuyordu. Ada doğunca bizim ev, yuva oldu” dedi

‘Ada doğdu  evim, yuva oldu’

Berna Laçin, kızıyla Carrefour Bursa Alışveriş Merkezi’nde düzenlenen ‘Anneler Günü’ etkinliğine katıldı. 13 yaşındaki Ada’yla birlikte ziyaretçilerle söyleşi yapan oyuncu, hayranlarına anneliğini anlattı. Doğumun ardından part time çalıştığını söyleyen Laçin, “Çalıştığım zaman Ada’yı ihmal ettiğimi düşünüyorum” dedi. Anne olmanın hayatını değiştirdiğini belirten oyuncu, “İlk evlendiğimizde 5 sene çocuğumuz yoktu. Geriye dönüp baktığımda evimiz ekmek kokmuyordu. Ada doğunca bizim ev yuva oldu” dedi.

‘Aman bankacı olmasın!’

Haberin Devamı

Laçin, kızıyla anlaşamadıkları konuları şöyle anlattı:,
“Ada, sebze sevmiyor. Biraz da ağırkanlı. Meslek konusunda, mutlu olacağı işi yapsın. Ada, masa başı iş yapamaz. Canı ne istiyorsa o olsun. Oyunculuk ve sunuculuğu ille de tavsiye etmem. Bankacı olmasını istemem sadece. Parayla uğraşmasın.”

Köpek anlaşması

Berna Laçin, “Yeniden anne olmayı düşünüyor musunuz” sorusunu, “Ada, normal şartlarda kardeş istemiyor ama kardeş konusunda şöyle bir anlaşma yaptı benimle. Ona bir köpek daha alırsam, kardeş yapmama izin veriyor. Ben çok ağlardım kardeşim olsun diye ama kızım hiç öyle değil” diye yanıtladı.