Eğitim5 günde İngilizce konuşmak mümkün!

5 günde İngilizce konuşmak mümkün!

16.12.2009 - 14:21 | Son Güncellenme:

Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yöneticileri, bürokratlar, kamu yöneticileri ve sanat dünyasının önde gelen isimleri yeni bir program keşfettiler.

5 günde İngilizce konuşmak mümkün

Koç Holding (Koç Sistem/Koç Bryce) tarafından Türkiye kurumsal satışları desteklenen, Avrupa kaynaklı UNESCO onaylı ve Maximillian (Almanya’nın 2. büyük) Üniversitesi kaynaklı program; İstanbul Levent ve Bağdat Caddesi’ndeki, köşk bahçesi, açık büfe yemek ve şarap ikramları ile 5 tam günlük kamp süreci olarak sunulurken, bu yeni İngilizce öğrenme teknolojisi, üst gelir grubu için etkin sonuçları konuşulur düzeyde İngilizce ile veriyor. Katılanlar 5 günde İngilizce konuşur hale geliyor.

5 günde İngilizce konuşmak mümkün

Haberin Devamı

ALGILAMA KAPASİTENİZİ ARTIRIN, “5 GÜNDE İNGİLİZCE” KONUŞUN…
Alta Eğitim yüksek konsantrasyon ve motivasyona dayanan “Suggestopedi” yöntemini kullanarak “5 günde İngilizce” konuşturuyor…

İş dünyasının en büyük ihtiyacı İngilizce gelişimi! Ancak ilginçtir ki bu büyük ihtiyaç, gelişen teknolojiye rağmen halen etkin bir çözüm metodu bulamamıştı şimdiye kadar.Artık avrupada son 15 yılın akımı olan 5 Günde ingilizce programları ülkemizde de uygulanıyor.

Avrupa’nın en büyük üniversitelerinden onaylı ve UNESCO destekli program...

Almanya’nın 2. Büyük üniversitesi (Maximillian) yetişkin denek gruplar ile yaptığı araştırma sonucunda programı 1,5 yıl klasik yöntem ile eğitim alan kişiler ile karşılaştırdığında, 5 günde ingilizce programını daha başarılı buldu! (bu konu hakkındaki röportaj aşağıda bulunabilir). UNESCO; bu dil öğrenim yöntemini onaylayarak yabancı dil konuşmayı amaçlayan kişilere öncelikle öneriyor.

Haberin Devamı


Yöntem; Günümüz dünyasında İngilizce konuşmak artık bir zorunluluk. İngilizceyi öğrenmek size hep korkutucu gelmişse ya da “anlıyorum ama konuşamıyorum” diyenlerdenseniz hızlı, kolay ve keyifli bir yöntemle İngilizce öğrenmek artık mümkün… Nasıl mı?; .....

Alta Eğitim ve Danışmanlık İngilizce’yi sadece 5 günde yepyeni ve çok etkin bir yöntemle öğretiyor. Her yaş ve eğitimdeki kişilere hızlı, kolay ve etkili dil öğrenimi 5 günlük yoğun bir programla sunan kursta sonuç gerçekten çok etkileyici… Program, kişilerin algılama kapasitelerinin en kuvvetli olduğu zamanı devreye sokup maksimumda bilgi alımına dayanıyor. Diğer bir deyişle uygulanan program, hızlı bir eğitim ve akılda kalıcı öğrenim metotlarının uygulanması ile algılama kapasitesini arttırmaya yönelik çalışıyor. Merkezde uygulanan Atelier-Lingua-Suggestopedi Yöntemi 5 günde İngilizce konuşturuyor. Özet olarak sizi 5 TAM günlük özel bir kampa alıyor, hiç ara yok hiç boşluk yok. Kahvaltı dan başlayarak tüm ikramlar ara verilmeden gün içerisine dağıtılıyor. Akşamları şarap eşliğindeki sohbetler ile sürdürülüyor. Katılımcıları ilk yorumu; “En güzel tatilimi geçirdim!”

Haberin Devamı

5 gün boyunca Türkçe kesinlikle yasak

Programa katılabilmek için ilk olarak kişiye özel bir analizden geçiyorsunuz. İş ve özel hayatınızın yanı sıra kişisel özellikleriniz ve huy kalıplarınız belirleniyor. Buna göre kişiye özel müfredat oluşturuluyor. O kadar özel ki hiç bir program bir diğeri ile aynı değil. Ardından tam 5 günlük bir İngilizce kampına giriyorsunuz.
Beş gün boyunca sabah 09.00’dan akşam 18.00’e kadar hayatınızda sadece İngilizce var oluyor. Çünkü programın temeli yüksek konsantrasyon ve motivasyona dayanıyor. Kampta bulunduğunuz süre boyunca Türkçe konuşmak kesinlikle yasak, dış dünyayla bağlantı ders bitimine kadar kesiliyor.

Yurt dışına çıkmaktan daha etkin çünkü TAM GÜN KİŞİYE ÖZEL KESİNTİSİZ eğitim alıyorsunuz!

Ve uygulamalar başlıyor, özel yazılımlar ile düzenlenmiş programlar ile dünyanın en etkin programı başlıyor. Artık kendiniz değil bir yabancı oluyorsunuz. Program sonunda ise sağlanan fark yabancıların şok yaşamasına sebep oluyor.

Haberin Devamı

ALTA’nın özel uygulaması; yabancı tanıdıklarınız ile 5 gün sonrası İngilizce sohbet etmeniz ve onları İngilizce’niz hakkında şok yaşamaları!
Aynı kişi olduğunuza inanamayacaklar. ALTA’nın iddası bu!


Bulgar Bilim adamı Prof. Dr. Georgie Lozanov tarafından geliştirilen Suggestopedi Yöntemi’nin sırrı algılama kapasitesini artırmaya dayanıyor. Bunun için bilgisayar ve projektör destekli ekipman, basılı materyeller, yazılı dökümanlar, video dökümanları, İngilizce roman ve iş dünyasına dair kitaplar kullanılıyor. Hiç İngilizce bilmeden bu kursa katıldıysanız kendinizi rahatça idare edebilir düzeye geliyorsunuz. Biraz daha ileri seviyede İngilizce bilenler ise akıcı bir şekilde İngilizce konuşabiliyorlar. Bu beş eğlenceli günün sonunda ise, sonuç ölçümleri yapılıyor ve ilerleme seviyeniz raporlanarak size veriliyor. Eğitim bittikten altıncı ayda takip ölçümleri yapılıyor.

Kurumsal ve bireysel katılım çok fazla…

Bu 5 günlük İngilizce kampına kurumsal olarak katılanlar arasında,

Haberin Devamı

AC NIELSEN, AK EMEKLİLİK, ALARKO, ALSİM, AMCOR, ATEL, ADANA ÇİMENTO, BANVIT, BAYTUR, BEYBİ PLASTİK, BIM, BİLGİTAŞ, BP TÜRKİYE, COATS TÜRKİYE, CORNING KABLO TÜRKİYE, COMPAQ, COSMOPOLITAN, CASPER, ÇELİK MOTOR, ÇEKOMASTİK, DADE BEHRING, DAIMLER CHRYSLER, DENİZ BANK, DENİZLİ ÇİMENTO, DOĞAN HOLDİNG, ESAS HOLDİNG, EFES PILSEN, ENKA, ENERJISA, FARMA-TEK, FERROLI, FORTIS BANK, GARANTİ BANKASI, GARAGE GROUP, GENERAL ELEKTRİK, GENPA, GİLAN, HAYAT KİMYA, HASBRO, HÜRRİYET GAZETECİLİK, IBM, IFF, İZGAZ, KARSAN, KENT GIDA, KIRINTI RESTORANLARI, KOÇ BRYCE, KONYA ÇİMENTO, LİNDE GAZ, LILY, LINENS, LOGO, MC DONALD’S TÜRKİYE, MERCEDES-BENZ, MILLWARD BROWN TÜRKİYE, MICROSOFT, MOTOROLA, NINTENDO, NUMIL GIDA, NEXXIA, OERLIKON, OLYMPUS, ONIONWEST, OYAK-RENAULT, PANALPINA, PFIZER, PHILIP MORRISSA, PHILIPS, PETROL OFİSİ, PROCTER&GAMBLE, PPG INDUSTRIES, RAYTHERON, ROCHE, SANDVIK TÜRKİYE, SANOFI PASTEUR, SCHLUTER, SETUR, SIEMENS, SCHERING-PLOUGH, STFA, SUNJÜT TÜRKİYE, TETRAPAK, TEKOFAKS, TRALLEBORG TÜRKİYE, YAPI KREDİ BANKASI, YAPI KREDI SİGORTA, TELESERVİCE TÜRKİYE, TURKCELL, TEMSA, TOTAL OIL, TURKLAND BANK, UCB PAHARMA, ÜLKER, YAPI KREDI BANKASI, ZORLU

Bunun yanısıra kurs katılımcıları ve onların görüşleri de 5 günün sonunda geldikleri seviyenin en güzel kanıtı;

Katılımcı Yorumları;

- O. A. Soyak T. Lideri, (Nuh Çimento İnsan Kaynakları Eski Müdürü) Lütfen beni referans listenizin ilk sırasına koyun. Her ilgiliye bu sistemin muhteşemliğini anlatmak istiyorum.
- E. C., Amerikan Finans Danışmanlık Şirketi Kıdemli Ortağı;
Türkiye standartlarının değil dünya standartlarının çok üzerinde bir iş yapıyorsunuz. Çok teşekkür ediyorum hem eğitim hem bütün hizmetler için. Sizi şahsen kutlamak için elinizi sıkmak istiyorum. Başarılarınızın devamın dilerim. Umarım çok yayılırsınız ve bu imkanları çok daha fazla kişiye yayarsınız.
- F. S., Genpa İnsan Kaynakları Müdürü/Kurumsal;
Eğitim beklentilerimi tam olarak karşılayan bir eğitimdi. Artık gerçekten İngilizce düşünüyorum.
- G. T., Fortis Bank, Bölge Müdürü;
Çok profesyonelce hazırlanmış yararlı bir eğitim. Konuşurken çok daha rahatım artık. Herkese çok teşekkür ederim. Bütün arkadaşlarıma tavsiye edeceğim.
- E.S., Erna Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı;
Gerek eğitim programı, gerekse ilgi en üst düzeyde. Türkçe düşünüp İngilizce konuşmamak gerektiğini bundan iyi bir kursta anlayamazdım. Gelişimimiz inanılmaz. Sanki büyü gibi. Teşekkürler.

Almanya’nın 2. Büyük üniversitesi (Maximillian) yetişkin denek gruplar ile yaptığı araştırma sonucunda programı 1,5 yıl klasik yöntem ile eğitim alan kişiler ile karşılaştırdığında, 5 günde ingilizce programını daha başarılı buldu!