Oynatma Listesi
TELEVİZYON

'Yalan' dizisi kimin hayatı? Metin Akpınar ve kızının hikayesi dizi mi oldu?

İzleyici ile buluşmak için gün sayan 'Yalan' dizisi ekrana gelmeden gündem oldu. Etkileyici hikayesi ile merak edilen dizinin yayınlanan iki tanıtımında da önemli bir detay izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

Yalan'ın tanıtımında; Aslıhan Güner’in canlandırdığı 'Melike' karakterinin cezaevine girdiği için kızı Duru’yu ablasına emanet ettiği ve ablası Hülya’nın da bebeği evlatlık olarak verdiği görüldü. Bu olay yeni bir tartışma konusunu beraberinde getirdi.

DURU AKSOY ASLINDA DUYGU NEBİOĞLU MU?

Dram dolu anne-kız hikayesi ile seyirci karşısına çıkacak olan Yalan, yayınlanan tanıtımları ile merak uyandırdı. Dizinin ekrana gelen fragmanlarındaki "Melike'nin kızı, ünlü modacı Berrin Aksoy’un kızı Duru Aksoy" repliği seyircilerin dikkatinden kaçmadı.

'Duru Aksoy' karakterinin Duygu Nebioğlu olup olmadığı merak konusu oldu. İzleyiciler, “Duru Aksoy aslında Duygu Nebioğlu mu?” sorusunun cevabını beklerken dizinin yapımcıları sessizliğini koruyor.

OYUNCU KADROSU

Dram yüklü senaryosu ve başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Yalan’ın oyuncu kadrosunda; Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Eylül Tumbar, Yeşim Ceren Bozoğlu, Özge Borak, Emir Benderlioğlu, Serra Pirinç, Atakan Hoşgören, Renan Bilek, Kubilay Tunçer ve Zeynep Eronat gibi tecrübeli isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan İnan'ın oturduğu dizinin senaryosunu ise Cem Akyoldaş ve Murat Boyacıoğlu kaleme alıyor.

Yalan dizisi, 27 Mayıs Pazartesi günü ilk bölümü ile Kanal D’de ekrana gelecek.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER