Eğitim UniChallenge+ 10. yaşını kutluyor

UniChallenge+ 10. yaşını kutluyor

14.05.2024 - 13:10 | Son Güncellenme:

İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) VE Akbank bu yıl 10. kez gerçekleşecek UniChallenge+ ile üniversitelileri dijital reklamcılık endüstrisine dair yetkinlikler kazanmaya ve kariyer fırsatlarıyla buluşmaya davet etti. Son başvuru tarihi 31 Mayıs olan programda geçen yıl olduğu gibi deprem bölgesinden yapılan başvurular için özel bir kontenjan ayrılacağı duyuruldu.

UniChallenge+ 10. yaşını kutluyor

IAB tarafından Boğaziçi Üniversitesi’nin desteğiyle ilk kez 2015 yılında düzenlenen ve son 7 yıldır Akbank’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Akbank UniChallenge+ Dijital Öğrenci İşleri Eğitim Kampı’nın, bu yıl katılımcılarıyla bir kez daha fiziksel olarak buluşacağı açıklandı.

Haberin Devamı

24 Haziran - 5 Temmuz tarihleri arasında Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüs’te gerçekleşecek eğitime üniversitelerin 3. ve 4. sınıflarında okuyan öğrenciler ile yeni mezunlar katılabilecek. Katılımcılar, etkinlikte dijital reklamcılık sektöründeki kariyer fırsatlarını keşfedecekler. Eğitim süresince dijital dünyayı daha yakından tanıyacaklar ve sektöre etki eden küresel gelişmeleri derinlemesine öğrenme şansı bulacaklar.  Katılımcılar, mentorlarının liderliğinde; Akbank tarafından belirlenecek konu ve brief kapsamında, 5’er kişilik gruplar halinde projelerini geliştirecekler.