Cadde Pınar Deniz, Cannes'a gitti! İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

Pınar Deniz, Cannes'a gitti! İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

16.05.2024 - 10:37 | Son Güncellenme:

Pazar akşamları Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Yargı' dizisinde 'Ceylin' karakterine hayat veren başarılı oyuncu Pınar Deniz, Cannes'a giden Türk isimler arasındaydı. İddiali bir kombin giymeyi tercih eden ünlü güzel, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem oldu.

Pınar Deniz, Cannesa gitti İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

Pınar Deniz, Meryem Uzerli, Wilma Elles, Şükrü Özyıldız ve Sibil Çetinkaya’nın da aralarında bulunduğu Türk yıldızlar, bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nde boy gösterdi.

Haberin Devamı

Kadınların güçlenmesine yönelik düzenlenen Better World Fund’ın özel konuğu olan Meryem Uzerli, Maison Novague elbisesiyle dikkat çekerken, Magnum’un onur konuğu Pınar Deniz ise kombiniyle göz kamaştırdı.

Pınar Deniz, Cannesa gitti İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

Kaan Yıldırım ile uzun süredir aşk yaşayan Pınar Deniz, geçtiğimiz ağustos ayında sevgilisi ile İngiltere'ye tatile gitmişti. Deniz, Cambridge'de mutluluktan ağlarken çekilen bir karesini, Yıldırımı da etiketleyip; "İşte öyle bir şey... 06.08.23" notuyla paylaşmıştı.

DÜĞÜN HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Bu sene nikah masasına oturacak olan Pınar Deniz ile Kaan Yıldırım, düğün hazırlıklarına başladığı öğrenildi. Yaz aylarında evlenmeyi düşünen ikili, ilk olarak gelinlik ve damatlık için arayışa girdi.

Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı’da hayat verdiği Ceylin Erguvan karakteriyle adından söz ettiren başarılı oyuncu Pınar Deniz, bu yıl 77’ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali’nin onur konuğu oldu.
Deniz, tercih ettiği iddialı kombiniyle dikkatleri üzerine çekti.

Haberin Devamı

İDDİALI TARZINA TAM NOT

Yargı'nın Ceylin'i bu sefer pantolon-büstiyer kombini giymeyi tercih etti. Hazırlık anlarını sosyal medya hesabından yayınlayan Pınar Deniz'in iddialı tarzı çok beğenildi.

İşte Pınar Deniz'in gündem olan kombini...

Pınar Deniz, Cannesa gitti İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

Pınar Deniz, Cannesa gitti İddialı büstiyeri ile göz kamaştırdı

Yazarlar