Beşiktaş Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! 'Hepsi yalan'

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu! 'Hepsi yalan'

18.05.2024 - 15:11 | Son Güncellenme:

Antalyaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş iddialarına cevap verdi.

Sergen Yalçın sessizliğini bozdu Hepsi yalan

Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında Antalyaspor konuk ettiği Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti ve 3 maçlık mağlubiyet serisine son verdi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ CEVABI
Sergen Yalçın, Beşiktaş ile anlaştığı haberlerini yalanladı. 51 yaşındaki teknik adam, konuyla ilgili Candaş Tolga Işık'a konuştu. Işık, "Sergen Yalçın'la konuştum. Hocanın Beşiktaş'la 1 yıllık anlaşma imzaladığı, sözlü olarak anlaştığı yönünde çıkan haberleri sordum. "Hepsi yalan" dedi." ifadelerini kullandı

Başarılı teknik adam, daha önce Ocak 2020 - Aralık 2021 tarihleri arasında Beşiktaş'ta görev yapmıştı. Yalçın, 2020-2021 sezonunda Beşiktaş ile Süper Lig ve Türkiye Kupası sevinci yaşamıştı.

SERGEN YALÇIN'A ISLIKLA TEPKİ GÖSTERDİLER
Antalyaspor taraftarı sene sonunda takımda devam etmeyecek Sergen Yalçın'a plaket verirken ıslıklarla tepki verdi.

'EN AZINDAN İYİ BİR FİNAL YAPALIM DEDİK'
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, güzel bir maç olduğunu belirterek, “Hedefsiz olan iki takımın oynamasına rağmen seyir zevki seyir zevki veren, pozisyonlu, mücadele gücü yüksek kazanmak isteyen iki tane takım güzel bir oyun oynadılar. Bizim için önemli tarafı son iç saha maçımızı oynadık. Bugün kazanmak istiyorduk. Yani en azından iyi bir final yapıp kapatalım dedik. O açıdan bizim için çok değerli bir müsabakaydı, kazanmak ayrı bir sevinç oluşturdu. Hepimiz de mutlu olduk” diye konuştu.

Haberin Devamı

'SON MAÇI DA TAMAMLAYAIP VEDA EDECEĞİZ'
Antalyaspor'da son bir müsabakasının kaldığını belirten Yalçın, “Tamamlayıp veda edeceğiz. Başkanımız Sinan Boztepe'ye çok teşekkür ediyorum. Maçtan önce bana bir ekibimiz hepsine plaket verdiler. Bizi onurlandırdılar. Çok uzun süre çalışmamıza rağmen bizim için gurur kaynağı oldu. Plaketle bize uğurlamaları. Kendisine ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum bu düşünceler dolayı umarım. Antalyaspor yeni bir yapılanmayla yeni bir hoca ile önümüzdeki sezon iyi bir kadro ile birlikte seyir zevki veren seyredilecek takım görüntüsü çizer” ifadelerini kullandı.