Samsunspor Samsun'da gerginlik! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol tartıştı

Samsun'da gerginlik! Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol tartıştı

04.05.2024 - 21:30 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 35'inci haftasında Samsunspor, Trabzonspor'u 3-1 mağlup etti. Müsabakada son düdük sonrası saha alanında gerilim yaşandı.

Samsunda gerginlik Uğurcan Çakır ve Markus Gisdol tartıştı

Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 35'inci haftasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadele ev sahibi ekibin 3-1'lik galibiyetiyle noktalandı.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın son düdüğü sonrası Markus Gisdol oyuncularını tebrik etmek için sahaya girdi. Bu sırada Uğurcan Çakır kalesinden orta sahaya doğru geldi ve Markus Gisdol'ün üzerine doğru bir hamlede bulundu.

Markus Gisdol ile Uğurcan Çakır arasında ufak çaplı bir itişme yaşandı. Uğurcan Çakır'ı Samsunsporlu futbolcular olay bölgesinden uzaklaştırdı. Uğurcan Çakır'ın sinirli bir şekilde soyunma odasına doğru yürüdüğü gözlemlendi.

Uğurcan Çakır'ın soyunma odasına gitmesinin ardından gerilim devam etti. Orta sahadaki iki takım futbolcuları arasında tansiyon yükseldi. Ufak çaplı tartışmaların yaşandığı görüldü.

"SAHADA KALMASI DAHA İYİ OLUR"

Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, Uğurcan Çakır'la yaşadığı olaya dair gelen soruyu cevapsız bıraktı. Yaşananların sahada kalması gerektiğini belirten Markus Gisdol şu sözleri dile getirdi:

Haberin Devamı

"Uğurcan Çakır ile yaşanan çok hoş bir şey değildi açıkçası ama bunun sahada kalması daha iyi olur."

UĞURCAN ÖZÜR DİLEDİ

Uğurcan Çakır, Markus Gisdol ile yaşanan olayın ardından sosyal medya hesabından bir özür paylaşımında bulundu. Trabzonsporlu file bekçisi paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Maçın atmosferiyle yaşanan bi olay. Markus hocamdan özür dilerim."